PLUR

Peace Love Unity Respect

ZABLUDE O HOMOSEKSUALNOSTI: Homoseksualnost nije prirodna

happylepsia | 14 Jul, 2007 17:42

Zagovornici diskriminacije homoseksualaca često kao argument svom stavu navode da homoseksualnost nije prirodna tj. da je čovek morao da se „izopači“ i da „duhovno klone“ da bi postao homoseksualac.

Najnovija naučna istraživanja, koja su pokazala da se čak kod 500 životinjskih vrsta javlja homoseksualnost u određenom procentu, u potpunosti demantuju ovaj homofobiči stav.

Neke od „duhovno posrnulih“ životinja:

Delfini - svi mužjaci su standardno biseksualci, ali su u jednom delu godine samo homo. Seksualne aktivnosti između ovih delfina obuhvataju i oralni seks (mužjaci stimulišu jedni druge sa dugačkom njuškom), trljanje penisa od telo drugog partnera.

 

Crni labudovi - homoseksualci čine 20% populacije crnih labudova.

 

 

 

Žirafe - 5% mužjaka žirafe ima afinitete prema istom polu. Njihova predigra započinje međusobnim trljanjem vratova i posle prelaze na seksualni odnos.

 

  

 

Gvajanski petao - 40% ovih ptica je homoseksualno nastrojeno. Veliki broj galvanskih petlova nikada nije imao odnos sa ženkama.

 

 

Morž - tokom sezone mužjaci isključivo imaju odnos sa ženkama, a tokom slobodnog perioda isključivo sa mužjacima. Biseksualnost je izraženija kod starijih morževa.


Američki bizon - 55% mužjaka upražnjava seks sa istim polom. Ovo potkrepljuje i činjenica da se sa ženkama druže samo jedanput godišnje.

 

 

Sivi kit - kod kitova su takođe uobičajene homoseksualni odnosi. U orgijama učestvuje preko 5 kitova gde međusobno trljaju svoje stomake dodirujući se genitalijama!


Kob antilopa - kao i kod bizona, ženke i mužjaci se pare samo jednom godišnje

 

 

 

Japanski makaku - ženke makakua obično imaju samo jednu partnerku sa kojom se mađusobno stimulišu, dok muškarci obično ulaze u kratke homoseksualne veze na jedno veče.

 

 

Bonobo šimpanza - ove šimpanze su slične ljudima. Iako su česte homoseksualne veze kod bonobo šimpanzi najuobičajenije su biseksualne veze.

 

 

LINK : http://www.livescience.com/ 

 

Tako je i kod ljudi! Jedan deo (možda 5%) ima homoseksualne ili biseksualne sklonosti i to je potpuno prirodno (niti je bolest niti je društveno destruktivna pojava). Takođe procenat homoseksualaca je nezavisan od vremena i sredine koja se posmatra. Nekome deluje da homoseksualca ima mnogo više u Holandiji nego u Somaliji ili Avganistanu, ali verujte da je procenat isti. Razlog zbog koga deluje da homoseksualaca ima više u liberalnim sredinama je zato što tamo ne moraju da se kriju i da drže svoje seksualne osobine u tajnosti.

UVOD

happylepsia | 14 Jul, 2007 14:25

Ovaj blog je posvećen borbi za ljudska prava. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb